maandag 23 mei 2011

zwangere MNM-presentatrice Ann Van Elsen steunt in 'Blokken' Studio Brussel met 'Blokken For Life'


Voor het tweede jaar op rij steunt 'Blokken' 'Music for Life'. Van maandag 14 december tot en met vrijdag 18 december quizt Ben Crabbeì niet met onbekende kandidaten maar met tien bekende Vlamingen. Elke BV speelt 1 keer mee. Ook zwangere MNM-presentatrice Ann Van Elsen komt langs.

De winnaar neemt zijn geld niet mee naar huis, maar schenkt het aan 'Music for Life', de actie van Studio Brussel die dit jaar focust op malariabestrijding.

Op maandag 14 december neemt Vlaanderens grootste komiek Urbanus het op tegen Siska Schoeters. De presentatrice van Studio Brussel gaat dit jaar voor de derde keer op rij het glazen huis in.

Ten huize Raes wordt er vol spanning uitgekeken naar dinsdag 15 december. Dan neemt sportjournalist Frank Raes het op tegen zijn vrouw, Vlaanderen Vakantieland- presentatrice Cath Luyten.

Op woensdag 16 december spelen Steven Van Herreweghe – presentator van 'De Jaren Stillekes' – en Danie¨l Termont tegen elkaar. De Gentse burgemeester verleent graag zijn steun aan 'Music for Life', te meer omdat het glazen huis dit jaar voor de tweede keer in zijn stad staat.

Phara de Aguirre en Lieven Van Gils verlaten de redactie van het Canvas-programma 'Phara' op donderdag 17 december om samen hun goede hart voor 'Music for Life' te tonen.

De laatste aflevering van deze speciale reeks van 'Blokken' wordt op vrijdag 18 december gespeeld tussen komiek Philippe Geubels en de zwangere MNM-presentatrice Ann Van Elsen.

Maar dat is niet alles. Ook de kijkers kunnen 'Blokken for Life' steunen. Een sms voor het kijkerspel kost uitzonderlijk eìeìn euro, maar ook die gaat integraal naar 'Music for Life'.

Vorig jaar was 'Blokken for Life' een groot succes. Zo zagen meer dan een miljoen mensen, een recordaantal voor 'Blokken', hoe Sofie Lemaire won van Helmut Lotti. Ben Crabbe bracht na de laatste uitzending trots een cheque van 12.500 euro naar het glazen huis in Gent.

Dit jaar gaat hij er op zaterdag 19 december opnieuw langs en hij hoopt een nog groter bedrag te kunnen overhandigen aan 'Music for Life'-presentatoren Siska Schoeters, Sofie Lemaire en Sam De Bruyn. Wij drukken de duimen voor Ann Van Elsen.

'Blokken For Life', van maandag 14 to vrijdag 18 december 2009 om 18.30 uur op Eén.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten