zaterdag 23 april 2011

Ann Van Elsen en Simple Minds te gast bij 'Peter Live'


Voor de vierde aflevering van 'Peter Live' haalt Peter Van de Veire de grote kanonnen boven. De Schotse supergroep Simple Minds klapt uit de biecht, Milow vestigt een nieuw wereldrecord, Will Tura laat zich van een ongewone kant zien, het achttienjarige hitwonder Pixie Lott zet haar eerste voet op Vlaamse bodem en Ann Van Elsen vertelt over haar acteerambities. Ten slotte viert Peter na zeven jaar afwezigheid de langverwachte terugkeer van X-Session.

Met ruim veertig miljoen verkochte platen op de teller mag het Schotse Simple Minds zonder schroom tot een van de populairste popgroepen ooit gerekend worden. En dat ze het bijzonder goed met België kunnen vinden, is al langer bekend.

Bij Peter klappen Jim Kerr en de zijnen uit de biecht en leggen ze hun strafste backstageverhalen bloot. Peter heeft er zelfs beelden van ...

Het leven van Ann Van Elsen is al bijzonder goed gevuld. Ze begroet elke ochtend de luisteraars van MNM, is een van de leading ladies van VT4, siert regelmatig covers van weekbladen en is dan ook nog eens hoogzwanger.

Toch heeft ze nog één grote ambitie. Ze droomt al haar hele leven van een carrière als actrice. Bij Peter zet ze haar eerste stappen in de filmwereld. En Ann Van Elsen heeft ook nog iets goed te maken met ... Jim Kerr van de Simple Minds.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten