woensdag 4 juni 2014

Ann Van Elsen: 'Snoop Dogg belde me de hele nacht'


Ann Van Elsen: 'Snoop Dogg belde me de hele nacht'

In een openhartig interview met P-magazine vertelde ze, dat half Hollywood zot is van Ann Van Elsen.

Zanger Snoop Dogg, acteurs als Hugh Grant en Jim Caviezel, stervoetballer Emmanuel Adebayor... Een voor een werden ze afgewimpeld door de ex-Miss België. 'Ik zèn zoewe nie, ik heb al ne vrijer, was mijn antwoord', aldus Ann Van Elsen in het weekblad.

Van Snoop Dogg verschieten we niet - de hiphopper is 24 op 24 in het gezelschap van schaarsgeklede vrouwen. Maar dat ook 'Jezus' Jim Caviezel (speelde de hoofdrol in 'The Passion of the Christ', red.) een 'player' is en Ann Van Elsen in bed probeerde te krijgen? Daar moesten we toch even van slikken.

'Na een bal in Monaco stond hij plots aan mijn hotelkamer. Do you wanna drink something with me?, vroeg hij. Ik heb dan maar gedaan alsof ik het niet snapte', zegt de sexy MNM-presentatrice Ann Van Elsen in P-magazine.

De Tottenham-spits Adebayor pakte het te direct aan, volgens Ann Van Elsen. 'Hij zei niet eens goeiemiddag of hoe is het. Hij zei meteen: Donne moi votre numéro!' Wat wil je als zelfs de charmes van 'ideale schoonzoon' Hugh Grant niet volstaan.

'Hij vroeg me of ik wat wilde rondhangen en erna mee zou gaan naar zijn hotelkamer.' Wat Grant niet wist, was dat Ann Van Elsen 'zoewe nie' is en dat ze 'al ne vrijer' heeft. Hij zal die fout geen tweede keer maken, denken we.

Ook in de rest van het interview pakt P-magazine uit met leuk weetjes over Ann Van Elsen: de ex-Miss tongzoende vroeger niet graag! 'Mijn toenmalig vriendje was nogal nen bijter.'

Geen opmerkingen:

Een reactie posten