woensdag 23 februari 2011

Nieuwe najaarsprogrammering MNM gestart: Ann van Elsen & Dave in de ochtend


Het radiostation MNM is 31 augustus gestart met de nieuwe najaarsprogrammering. Opvallende wijzigingen zijn Ann van Elsen en Dave Peters in de ochtend, Ann Reymen in de middag, de komst van Elke Vanelderen en de afwezigheid van Lotte Stevens. Daarnaast zal Peter van de Veire alleen nog op woensdagmiddag te horen zijn op de hitzender van de Vlaamse openbare omroep VRT.

Ann & Dave in de ochtend
Eind juni meldde we al dat de luisteraars van MNM het een half jaar lang zonder Peter van de Veire zouden moeten doen in de ochtend. Gedurende de zomermaanden zou de ochtendshow een vakantiestop houden, maar dit najaar heeft de deejay geen tijd voor een dagelijkse show in verband met zijn televisiewerk. Binnenkort start namelijk het tweede seizoen van ‘Peter Live’, waarop hij zich vol overgave wil storten.

Tot het einde van het jaar zullen daarom Ann van Elsen en Dave Peters het ochtendblok op MNM voor hun rekening nemen. Voorheen was dit duo tijdens de avondspits te beluisteren. Na Ann & Dave zal zoals vanouds Karolien Debecker te horen zijn.

MNM Kwis
Tijdens de lunch verandert er echter weer wat op MNM, want voortaan gaat het station een spelletje spelen. MNM heeft namelijk voormalig VTM-presentatrice Elke Vanelderen aangetrokken om ‘De MNM Kwis’ te presenteren. Hierin zullen elke dag elke dag twee luisteraars het in vier rondes tegen elkaar opnemen in een quiz over de actualiteit.

Peter houdt van je
Ook na de lunch is de programmering van MNM gewijzigd. Op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag zal Elias Smekens tussen 13 en 16 plaats nemen achter de microfoon. Hij vervangt Lotte Stevens die tijdelijk niet op de zender te horen zal zijn. Smekens was voorheen in het weekend te horen. Op woensdag zal Peter van de Veire het blok voor zijn rekening nemen met de ‘Peter houdt van je show’. Net als tijdens zijn ochtendshow zullen hierin de luisteraar en een telefoon een belangrijke rol spelen.

De avondspits zal voortaan voor rekening komen van Ann Reymen en Gunther Tiré. ‘La reymen’, keert hiermee terug op een stek die ze ook al enige tijd invulde op MNM voorganger Donna. De avond zal gevuld blijven worden door Thibaut Renard en Tom de Cock.

Evy Gruyaert horizontaal
Door de promotie van Elias Smekens van het weekend naar de werkdagen, gaat ook de weekendprogrammering op de schop. Opvallende wijzigingen zijn hier dat Thibaut Renard op zaterdagochtend een extra lange editie van de MNM 50 zal presenteren, terwijl Evy Gruyaert horizontaal gaat tussen 13 en 15 uur, waarin veel aandacht zal zijn voor vrouwen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten