maandag 24 augustus 2009

VT4 omroepster Véronique de Kock P-Magazine Badpakkenspecial 2008

http://rapidshare.com/files/139041523/veronique_de_kock-20-8-2008_rode_loper-P-magazine_badpakkenspecial_fotoshoot-divx.avi

Véronique de Kock in Badpakkenspecial 2008 P-Magazine

Voor een badpakkenspecial van een mannenblad was ze behoorlijk overdressed , maar toen VT4 omroepster Véronique De Kock zonder omkijken als een van de laatsten over de catwalk bewoog, barstte het applaus in de Antwerpse discotheek Noxx los.
Het mannenblad P keerde voor de elfde editie van zijn badpakkenfeestje terug naar de basis: geen brullende motoren die sexy meisjes in bikini en badpak binnenrijden, geen andere showtoestanden: gewoon de modellen die de komende acht weken de P vullen op de catwalk zetten, in badpak. Kim Engelbosch bijt deze week de spits af, later volgen Erika Van Tielen, Miss België Alizée Poulicek, Joke Van De Velde, Roxane Kalishoek, Valery Super, lezeres van het jaar Tiffany van den Brande, en - om in te lijsten - Véronique De Kock.

1 opmerking:

 1. Thumbs sailρlaning baсκ to the centre transferгing healing enеrgу in thе ѵarіety of ki through anԁ through the раlms.
  En el plano f�ѕicο, es а trav�s de Τantгic Massage que сreatе a frequency oг cуclеѕ/ѕecond that
  calibrates уοur physical ѕtructure allowing the heаling process tο bеgin.

  Τhe massage was cгеatеd by Јoseph Krameг aѕ to nοt
  concentrate full on one Region of the organic struсture.


  Also visit my website - sensual massage

  BeantwoordenVerwijderen