dinsdag 12 juni 2012

Ann van Elsen in bikini in een bodybag in het zwembad voor Fear Factor

Ann van Elsen in bikini in een bodybag in het zwembad voor Fear Factor.
 
In 2004 namen onze bekende landgenoten en Belgische babes Ellen Petri, Ann Van Elsen, Hanne Troonbeeckx, Kürt Rogiers, Tom Dehaene en Sven Nys een bad van adrenaline en spanning in Argentinië, het exotische decor van “Fear Factor”. Allemaal hebben ze hun eigen specifieke angsten en die confrontatie moeten ze aangaan willen ze in deze grensverleggende show de eindstreep halen.
Ann van Elsen in bikini in een bodybag in het zwembad 
Stunt 1: onder water ontsnappen uit een plastic zak
De BV’s worden gehandboeid in bikini in een bodybag gestoken en in het water gegooid. De opdracht is duidelijk: zichzelf zo snel mogelijk bevrijden. Kürt Rogiers komt bij deze eerste uitdaging meteen oog in oog met zijn “Fear Factor”, want hoewel hij ontzettend veel durft, is hij bang voor verdrinken en verstikken. De vraag is dan ook of hij zal doorzetten. En durven de anderen zoals Ann van Elsen de stunt aan?
Stunt 2: levende insecten met de mond sorteren
De tweede stunt is van een heel andere orde. De BV’s en Ann van Elsen moeten met de mond levende krabben, kakkerlakken en slakken sorteren terwijl ze ondersteboven hangen. Bij deze opdracht is het vooral belangrijk dat de BV’s hun zintuigen uitschakelen want de krioelende insecten zien er gruwelijk uit en stinken afschuwelijk. Rustig en beredeneerd blijven, is dan ook de boodschap.
Finalstunt : rechtop blijven op een zigzaggende tanker
De kandidaten die de twee eerste proeven ‘overleefd’ hebben, moeten voor de finalestunt op een tanker staan die aan een hoge snelheid slalomt. Wie dit het langst volhoudt, is de winnaar van deze aflevering van “Fear Factor”.
Welke BV’s zijn het meest competitief ingesteld? Ann van Elsen? Wie blijft er rustig onder het “Fear Factor”-geweld? Wie slaagt er in om zijn verstand op nul te zetten? En wie heeft genoeg lef om alle stunts tot een goed einde te brengen?
Fear Factor
In de derde reeks van dit stuntprogramma nemen elke aflevering opnieuw drie mannen en drie vrouwen waaronder Ann van Elsen en Hanne Troonbeeckx het tegen elkaar op om te bewijzen dat zij het meeste kunnen en durven. Sinds vorig seizoen zijn dat telkens bekende Vlamingen. Volgens presentator Walter Grootaers haalt het programma daar ook deels zijn succes vandaan: ‘De kijker is blijkbaar toch wel geïnteresseerd om te weten welke BV hoe ver durft gaan.
Tussen hen ontstaat ook wel een soort rivaliteit. Dit jaar was dat zelfs nog meer het geval.’ Kijkers van het eerste uur weten waaraan ze zich kunnen verwachten: halsbrekende stunts waarbij alle angsten de revue passeren: hoogtes, water, vuur en de alom gevreesde proef met dieren, zoals slangen voederen of het eten van wormen in bloedsaus. Walter beweert dat hij zelf ook alles wel wil uitproberen, maar dat zoiets uit veiligheidsoverwegingen niet mag. ‘Maar wormen smaken als zoete nootjes,’ lacht hij. Bekende gezichten die dit seizoen meedoen met Fear Factor zijn onder anderen Luc Steeno, Guy Van Sande, Pascale Bal, Sabien Tiels, Bart Wellens, Ann van Elsen, Hanne Troonbeeckx, Peter Bulckaen en Tom Dehaene.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten