woensdag 13 juli 2011

VT4 omroepster Veronique De Kock dit najaar terug met succesvol 'Huizenjacht'


VT4 zond op dinsdag 2 juni de laatste aflevering van seizoen 8 van het succesvolle programma 'Huizenjacht' uit, en dat is vlak voor de start van de opnames van het negende seizoen. Sexy VT4 omroepster Véronique De Kock en Cara Van der Auwera zijn nu op zoek naar kandidaten die vastgoed willen kopen of verkopen. Geïnteresseerden kunnen inschrijven op de VT4-site.

'Huizenjacht' is al aan het achtste seizoen toe. Het populaire programma met Véronique De Kock en Cara Van der Auwera groeit elk voorjaar door en was dit jaar met gemiddeld 17 procent marktaandeel op VT4-doelgroep 15-44 bovendien ook de sterkste lokale groeier met een piek tot 370.321 kijkers op 31 maart. Hoog tijd dus om terug te blikken op de hoogtepunten uit de reeks:

In Droomhuis Gezocht ging Cara Van der Auwera met twaalf koppels op huizenjacht. Veel huizen waren een schot in de roos en één koppel ging zelfs over tot de aankoop van hun droomhuis!

Wellicht hadden de ontwerpen van onze interieurarchitect Filip Deslee daar iets mee te maken, want ook dit seizoen vielen zijn tekeningen erg in de smaak. Ook Cara liet zich de aanwezigheid van Filip welgevallen. Na 2 seizoenen Huizenjacht zijn ze beste maatjes geworden, al kunnen ze niet laten om elkaar af en toe te plagen...

Dit seizoen waren er ook een aantal bekende Vlamingen én zelfs bekende Nederlanders van de partij. Zo zocht Véronique De Kock een droomhuis voor Olivier Adams, één van de frontmannen van Praga Khan, en Erwin Lemmens, ex-keeper van de nationale ploeg. Cara, op haar beurt, ging op stap met de Nederlandse zangeres Maribelle.

In Huizenjacht Gaat Vreemd had Véronique De Kock haar handen vol met twaalf koppels die voor niets minder dan hun droom gingen. Frankrijk, Spanje en Italië waren opnieuw de populairste bestemmingen, maar ook Griekenland en Portugal passeerden de revue. Hun zoektocht bracht hen bij witgekalkte villa's, luxeappartementen in Moorse stijl, authentieke boerderijen in natuursteen en, als top of the bill, de Italiaanse trulli.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten