maandag 10 mei 2010

Veronique de Kock terug met 'Temptation Island' en ontdekt de zeven hoofdzonden



Binnenkort start Veronique de Kock op VT4 met een nieuw seizoen van het controversiële programma 'Temptation Island'. In dit nieuwe seizoen komen de zeven hoofdzonden uitgebreider aan bod dan ooit.

Dat lag misschien aan de locatie. Want voor de ultieme relatietest vertrokken vier Vlaamse koppels naar het land van de samba, Copacabana en de veel te kleine sexy bikini's: Brazilië.

Vier Vlaamse koppels kiezen ervoor hun relatie te testen en gaan op zoek of hun partner wel 'de ware' is. In deze 'Temptation Island' worden de koppels al in België gescheiden. En tijd om afscheid te nemen krijgen ze niet. Van het grijze België gaat het naar het land van de samba, het carnaval en het land waar de badpakken vervangen zijn door veel te kleine bikini's: Brazilië. Verleiding is er een 'way of life'.

Presentatie is door Véronique De Kock: 'Ik presenteer voor de eerste keer 'Temptation Island' helemaal in mijn eentje. Maar het drukke opnameschema was best leuk, zeker onder de Braziliaanse zon.'

In een prachtig resort worden de gescheiden koppels 14 dagen lang blootgesteld aan Braziliaanse verleiding en zondige gedachten. 10 vrijgezellen verleiden de koppels tot het begaan van 'de zeven hoofdzonden'.

Daarbij komt nog dat de vrijgezellen een voorsprong krijgen van bij de start. Op elk resort is een Black Box aanwezig die beeldmateriaal bevat met daarop cruciale informatie over de koppels: geheime fantasieën, frustraties, zwakke plekken,... Die informatie kunnen de singles handig gebruiken tijdens het verleidingsspel.

Ook nieuw is dat de koppelhelften regelmatig zullen geconfronteerd worden met 'snapshots'. Dit zijn compromitterende foto's van hun partner op het andere resort, die ze op onverwachte momenten te zien krijgen. Het veel straffere beeldmateriaal wordt opgespaard tot op het zenuwslopende kampvuur. En ook de angstaanjagende leugendetector terug.

Vraag is of ze na die 14 lange dagen vol verleiding nog samen willen op hetzelfde vliegtuig stappen.

'Tempation Island' met Véronique De Kock is er op maandag 23 februari voor de eerste keer met een compilatie: VT4 warmt zijn kijkers graag op voor een nieuw, heet seizoen Temptation Island.

Op maandag 23 februari en 2 maart komt het allerbeste uit zes seizoenen Temptation Island uitgebreid aan bod met onsterfelijke quotes, stomende scènes en onvergetelijke kampvuren. In de eerste week van maart gaat het zevende seizoen van Temptation Island met Véronique De Kock als presentatrice in première.













Geen opmerkingen:

Een reactie posten