donderdag 1 april 2010

Mannenblad was woedend om uitgelekte blootfoto's van VT4 omroepster Ann Van Elsen


Het was dus weer hommeles bij Playboy, want op het internet stonden de nog niet eerder getoonde naaktfoto's van de Vlaamse babe, VT4 omroepster en ex-Miss België Ann Van Elsen. Bloot foto's die pas in het maartnummer van de Vlaamse Playboy verwacht werden, maar al diverse internet sites onveilig maken.

Playboy gaat met de billen bloot, staat er machteloos tegenover en is dus "woedend". Je zou voor minder. De naakt foto's kaderen in een dubbele glamour bloot fotoshoot met Ann Van Elsen. De eerste reeks verscheen in het januarinummer.

De Vlaamse gemiddelde lezer moest nog enkele weken op zijn nieuwe vettige voorraad wachten, maar in Nederland was het nummer al verschenen. Volgens hoofdredacteur Jan Heemskerk "ligt de Nederlandse Playboy altijd eerder in de winkels dan de Vlaamse.

Daar hebben we in januari een uitzondering op gemaakt, want Ann van Elsen moest eerst in Vlaanderen te koop zijn. Die naakt foto's op het internet zijn amper tegen te houden. We kunnen wel een rechtszaak beginnen, maar dan is het kwaad al geschied."

Playboy had voor het maartnummer gerekend op een verkoop van 35.000 exemplaren in Vlaanderen van de naakte sexy ex Miss Belgie Ann van Elsen, maar dat cijfer halen ze dus waarschijnlijk niet meer, met dank aan het lek dat de naaktfoto's online plaatste.








Geen opmerkingen:

Een reactie posten