zaterdag 23 juli 2011

Ann Van Elsen niet zwanger en uit de kleren in mannenblad


Al sinds de presentatie van de Playboy eind 2009, waarin Patricia Paay op 60 jarige leeftijd bloot te bewonderen was, gonsde het van de geruchten dat Ann Van Elsen de BV was die in het februari nummer van het mannenblad zwanger en naakt zou poseren.

Playboy-hoofdredacteur Jan Heemskerk had namelijk aangekondigd dat in het februari nummer weer een BV naakt op de cover van Playboy zou verschijnen.

'Het is een dame onder of rond de dertig en iemand die best wel wat wil laten zien', vertelde Playboy-hoofdredacteur Jan Heemskerk grijnzend. Meer wil hij niet kwijt.

Voor de 'Playboy'-liefhebbers braken er dus spannende tijden aan. In het februarinummer konden ze weer een Vlaamse schoonheid in haar blootje bewonderen. Maar wie werd het? Ann Van Elsen?

Het is een feit dat Jan Heemskerkal jaren aan de mouw van Véronique De Kock trekt, maar zij heeft altijd geweigerd. Hallo, Véronique? 'Ze vragen me al zo lang om bloot voor hen te poseren, maar noem me te klassiek of van de oude stempel, ik wil niet naakt in Playboy. Ik voel me nog altijd goed in mijn vel en mijn lichaam mag zeker nog gezien worden, maar ik ga na al die jaren mijn standpunt niet veranderen.'

Ann Van Elsen zoals Demi Moore?

De 29-jarige MNM-presentatrice en ex-Miss België Ann Van Elsen deed twee jaar geleden wel een naakt fotoshoot voor Playboy en schonk toen het geld weg aan Music For Life, de benefietactie van Studio Brussel. Binnenkort komt Music For Life opnieuw. Ann Van Elsen is nu zwanger, misschien een cover à la Demi Moore? Zwanger en naakt?

'Ik zeg nooit nooit. Ik vond het twee jaar geleden ideaal om aan de vraag van Playboy toe te geven om naakt te poseren omdat ik toen het geld aan het goede doel kon geven', zegt Ann Van Elsen. 'Maar zwanger in Playboy staan is toch iets anders. Als je zwanger bent, hou je dat liever intiem of ga je dat niet in zo'n blad tonen. Ik ben het dus niet, maar misschien Lien Van de Kelder?'

Ann Van Elsen zou gelijk kunnen hebben: van alle Vlaamse vrouwen stond Lien Van de Kelder samen met Sabine Hagedoren en Hanne Troonbeeckx op nummer één toen aan de Playboy-lezers werd gevraagd wie ze nog uit de kleren wilden zien gaan. Hallo Lien? 'Ik ben het gelukkig niet', lacht Lien Van de Kelder. 'Dat is niets voor mij.'

Topmodel Jade Foret zou ook een goeie zijn. Zij stond wekenlang in de belangstelling door haar liefdesperikelen met voetballer Emile Mpenza. 'Als het heel mooi naakt is, zou ik dat misschien wel doen', zegt Jade Foret. 'Maar de intiemste delen mogen niet gezien worden. Die zijn niet voor de lezers bestemd. En ook niet meer voor Emile', glimlacht ze.

Wendy Van Wanten dan? Zij is jonger dan Patricia Paay, maar ze heeft toch ook nog de schoonheid om naakt te verschijnen. 'Geen slecht idee. Ze mogen altijd bellen', zegt haar partner Frans Vancoppenolle.

'Volgend jaar is het een feestjaar, dan wordt mijn vrouwtje vijftig en ze mag nog altijd gezien worden. Maar in het februarinummer is Wendy Van Wanten niet naakt op de cover te bewonderen.'

Een blondine misschien? Joyce De Troch? Zij heeft Playboy-ervaring, is net bevallen en wil zich misschien als jonge naakte moeder presenteren? 'Ik vind mooi naakt zeker niet lelijk en ik voel me best goed in mijn vel. Ik ben alweer redelijk op gewicht, maar ik moet het nog finetunen.

Als ze me nu 24 uur zouden geven om na te denken, dan zeg ik neen. Als ze me wat meer tijd geven, dan misschien. Toen ik bloot in Playboy stond, hield ik ook geen opendeurdag, het was heel beschaafd. Maar door mijn zaak en het feit dat ik mama ben geworden, zou ik er toch nog eens over nadenken.'

Ook de blonde VTM-presentatrice Ann Lemmens en de zwangere blonde babe Tanja Dexters worden het niet. Terug naar hoofdredacteur Heemskerk. 'Nog niets gevonden? Wacht maar af', grijnst hij. 'Het wordt een zinderend nummer.'

Toch bleven de geruchten aanhouden dat het wel eens iemand uit het Belgische televisielandschap zou kunnen zijn maar wie? Tanja Dexters en Ann Van Elsen zijn zwanger en vielen dus af. Ellen Petri heeft reeds op de cover gestaan en Veronique De Cock blijft bij hoog en bij laag beweren dat zij het nooit zou doen.

Maar wie kon het dan wel zijn?

Welke Vlaamse babe gaat bloot voor Playboy? Het was de grote vraag de voorbije weken. Verschillende grote namen circuleerden... Opnieuw Ann Van Elsen of Joyce De Troch? Eindelijk Véronique De Kock?

Of werd het tv-talent Ann Lemmens? Zelfs de naam van Wendy Van Wanten viel geregeld nadat de 60-jarige Patricia Paay in Nederland de cover van Playboy haalde. Maar deze babes zijn het dus zeker niet geworden. Playboy zocht en vond zijn talent bij jongerenzender GUNKtv, Jess Donckers.

De 27-jarige Jess Donckers wordt dus het nieuwe Vlaamse Playboymodel. Donckers presenteert bij GUNKtv en is bovendien ook de vriendin van grote baas Frank Molnar. Eerder poseerde Jess Donckers al voor P-Magazine en Ché.

Playboy met Jess Donckers ligt in februari in de krantenwinkel.

In discotheek Carré in Willebroek werd het eerste Playboy-nummer in twee jaar voorgesteld met nog eens een Vlaamse schone op de cover: fotomodel en GUNKtv-presentatrice Jess Donckers.

'Ik vind het vooral een hele eer dat ik twee jaar na Ann Van Elsen werd gevraagd om op de cover te staan', zegt Jess. 'Playboy is tenslotte een klasseblad waarmee het bijzonder professioneel werken is.'

De naakte Jess Donckers werd voor Playboy erg smaakvol in beeld gebracht door glamourfotograaf Frank De Mulder. Samen met Jess' vriend en GUNKtv-baas Frank Molnar, een kransje bekend volk en de onvermijdelijke Playboy-bunnies toastte hij op het februarinummer van het blootblad.

woensdag 13 juli 2011

VT4 omroepster Veronique De Kock dit najaar terug met succesvol 'Huizenjacht'


VT4 zond op dinsdag 2 juni de laatste aflevering van seizoen 8 van het succesvolle programma 'Huizenjacht' uit, en dat is vlak voor de start van de opnames van het negende seizoen. Sexy VT4 omroepster Véronique De Kock en Cara Van der Auwera zijn nu op zoek naar kandidaten die vastgoed willen kopen of verkopen. Geïnteresseerden kunnen inschrijven op de VT4-site.

'Huizenjacht' is al aan het achtste seizoen toe. Het populaire programma met Véronique De Kock en Cara Van der Auwera groeit elk voorjaar door en was dit jaar met gemiddeld 17 procent marktaandeel op VT4-doelgroep 15-44 bovendien ook de sterkste lokale groeier met een piek tot 370.321 kijkers op 31 maart. Hoog tijd dus om terug te blikken op de hoogtepunten uit de reeks:

In Droomhuis Gezocht ging Cara Van der Auwera met twaalf koppels op huizenjacht. Veel huizen waren een schot in de roos en één koppel ging zelfs over tot de aankoop van hun droomhuis!

Wellicht hadden de ontwerpen van onze interieurarchitect Filip Deslee daar iets mee te maken, want ook dit seizoen vielen zijn tekeningen erg in de smaak. Ook Cara liet zich de aanwezigheid van Filip welgevallen. Na 2 seizoenen Huizenjacht zijn ze beste maatjes geworden, al kunnen ze niet laten om elkaar af en toe te plagen...

Dit seizoen waren er ook een aantal bekende Vlamingen én zelfs bekende Nederlanders van de partij. Zo zocht Véronique De Kock een droomhuis voor Olivier Adams, één van de frontmannen van Praga Khan, en Erwin Lemmens, ex-keeper van de nationale ploeg. Cara, op haar beurt, ging op stap met de Nederlandse zangeres Maribelle.

In Huizenjacht Gaat Vreemd had Véronique De Kock haar handen vol met twaalf koppels die voor niets minder dan hun droom gingen. Frankrijk, Spanje en Italië waren opnieuw de populairste bestemmingen, maar ook Griekenland en Portugal passeerden de revue. Hun zoektocht bracht hen bij witgekalkte villa's, luxeappartementen in Moorse stijl, authentieke boerderijen in natuursteen en, als top of the bill, de Italiaanse trulli.





zondag 3 juli 2011

VT4 omroepster Hanne Troonbeeckx presenteert Het Hotel samen met Hans Otten


“Wie wint het hotel en een bedrag tot 50.000 euro”, verkondigen Hans Otten en sexy Hanne Troonbeeckx al wekenlang. Maar is dat wel zo? Marc en Monica, die maandag Het Hotel Westende kunnen winnen, zeggen met heel wat vraagtekens te zitten. Mogen ze hun hotel gratis uitbaten, en wat wil "tot" 50.000 euro zeggen?

“Wat de hoofdprijs precies zal omvatten is voor niemand duidelijk”, zegt Monica. “Er moeten daarover, vlak voor de finale, nog deftige gesprekken gevoerd worden met VT4.

Het klopt dat de winnaar het recht op uitbating van het hotel wint tot eind dit jaar. Maar onder welke voorwaarden? Dat is ons een mysterie. Normaal had dit van in het begin veel duidelijker op papier moeten staan.”

Haar partner Marc is het daarmee eens. “De winnaar gaat het contract aan met VT4, want zij hebben voor een jaar het gebruiksrecht. Bij ons, en ook bij concurrenten Olivier en Stefanie, leeft de verwachting dat wij het hotel gratis mogen uitbaten tot eind 2009.

Het betalen van de variabele kosten zoals personeel, drank, eten, wasserij, zou voor onze rekening zijn. Wij veronderstellen dat de vaste kosten voor VT4 zijn. Maar is dat wel zo?”

Daarnaast valt er een bedrag tot 50.000 euro te winnen. Vooral dat woordje ‘tot’ geeft stof tot nadenken. “Nog zoiets waar we geen zicht op hebben”, aldus Monica.

“Kandidaten mogen op twee oren slapen”
“De winnaars komen inderdaad pas tijdens de finale te weten hoe groot de geldsom is die ze mee naar huis nemen”, zegt Lies Maesschalk van VT4.

“Ze kan oplopen tot 50.000 euro, maar de prijs is afhankelijk van het aantal boekingen dat zij de voorbije maanden hebben kunnen noteren.

Daarnaast zullen zij natuurlijk ook ‘Het Hotel’ kunnen uitbaten tot eind 2009 en daarmee hun brood verdienen. Ze hebben een basisinkomen en delen in de winst." Hanne Troonbeeckx presenteert Het Hotel samen met Hans Otten.